zondag 11 januari 2009

Een lekker dagje schaatsen - WesteinderWie kent dit plaatje niet in Aalsmeer. Opgericht in 1889 de IJsclub Uiterweg. Altijd actief en zolang ik schaats is er een baantje bij Topsvoort's ochtends zijn we eerst in Amstelveen geweest. Mooi ijs, niet zo druk (om 11.00 uur), en een leuk rondje naar Bovenkerk.
Deze foto geupload via de mobiel naar Gina om 12.00 alleen haar werkmobiel kan geen plaatjes bekijken!! Daar gaat een leuk moment de mist in, zonde !En om het geheel comleet te maken heeft Moos een leuke foto van mijzelf genomen.


MOos schaatsen op de Amstelveense Poel

zaterdag 10 januari 2009

Schaatsen


Lekker schaatsen met Jonah

vrijdag 9 januari 2009

Uitrit park ASR


Hoera, het weekend begint. Morgen lekker schaatsen met de boys (voor het eerst met z'n drieen). ALs je bij ASR Pensioenen de garage uitrijd, richting Utrecht/Zeist, kom je deze prachtige winterse bomen tegen. Even stoppen, fotootje maken en hup het weekend in. Kan niet beter beginnen, toch?

ASP Pensioenen - uitzicht 4e verdieping


Kijk eens wat een mooi winters uitzicht. Prachtig om zo de hele dag naar te turen. Jammer alleen dat ik moet werken ipv lummelen. Maar toch...
Door de koude in Utrecht - en volgens weerman rtl4 stilstaande lucht - ademt de boom en vriest dan wit op (of zoiets). Ik heb drie foto's gemaakt en dit was de mooiste.
Afijn, weer aan het werk!

zaterdag 3 januari 2009

Werken op zaterdag

Vroeger - klinkt leuk - ging ik elke zaterdag werken. Meestal in de bloemenwinkel op Schiphol. Hard werken, verkopen, zeer leuk en gezellig met de dames. 's avonds mijn geld weer opmaken in de disco of kroeg. En gelijk maar wat sparen voor je weet maar nooit.

Zaterdag 3 jan 2009 was het weer eens zover. Werken op zaterdag. Toch wel gezellig, donuts mee en naar Utrecht. Conversie team was al aanwezig en voordat er goed en wel begonnen was hadden we al drie uren vertraging (in de nacht opgelopen).

vrijdag 2 januari 2009

Jonah 2e kerstdg


Tweede kerstdag, mijn verjaardag - weer een dagje ouder.
Gezellig met de jongens naar Wereldcircus carree geweest. Wat een pret. Vooral Jonah heeft zich kostelijk vermaakt. Ik moest bij elke scheet van een artiest weer klappen. Zelfs als deze jongleur zijn hoed laat vallen of de ballen laat lopen. Volgens mij had hij gewoon gestapt. Maar ik moest wél klappen. Grrrr.